Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Bale tykkää Arsenalin tähden Henrystä
27 Mar

Bale tykkää Arsenalin tähden Henrystä

Real Madridin pelaaja Bale sanoi äskettäin haastattelussa, että hän tykkää Tottenham Hotspurin kilpailevasta Arsenalin tähti Henrystä, mutta otti myös Henry-Jalkapallo pelipaidat, jotta hän ilmaisi rakkautensa epäjumalia kohtaan. Entisen Tottenham Hotspurin jäsenenä. Tämä aiheuttaa myös tyytymättömyyttä Tottenham Hotspur -faneille.

Bale vastasi tähän kysymykseen tässä kilpailussa. Niin sanottu ristiriita itsensä ja Ronaldo välillä on täysin median tekemiä. Tiedotusvälineet yrittivät spekuloida joitakin ongelmia, joita ei ollut koskaan ennen tapahtunut, mutta me kaksi pääsimme hyvin. Haastattelussa Bale otti ensin Henryn Arsenal pelipaita, joka voi olla tyytymätön vanhaan Tottenham Hotspuriin. "Käytin katsomaan Arsenalin pelejä. Pidän pelaajista kuten Henrystä. Pidän myös Bergkampin katsomisesta. He ovat loistava joukkue. Tietenkin Tottenham Hotspurin fanit näkivät, että otin tämän paidan. On onnellinen."

Jokaisella on oma suosikki idoli, vaikka toinen osapuoli on heidän oma vihollinen, ei voi muuttaa, uskon, että fanit ovat edelleen hyvin järkeviä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista