Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Barcelona allekirjoittaa sopimuksen Liverpoolin kanssa
21 Nov

Barcelona allekirjoittaa sopimuksen Liverpoolin kanssa

Kun Suárez oli huonossa kunnossa, tiedotusvälineissä oli paljon huhuja, että Barcelona etsiisi uusia ihmisiä korvaamaan hänet. Heistä Liverpoolin eteenpäin Firmino listattiin. Kuitenkin monet fanit Jalkapallo pelipaidat ovat erittäin hämmentynyt tästä.

Koska viimeisimpien uutisten mukaan Liverpool allekirjoitti sopimuksen Barcelonassa "kolme vuotta ei voi kaivaa ihmisiä Liverpoolista" myydessään Coutinhoa. Liverpool haluaa sisällyttää sopimukseen sopimuksen, joka estää Barcelonalta jatkamasta kaivamista, jotta joukkueiden kokoonpano pysyisi vakaana, ja Barcelonassa tämä sopimus hyväksyttiin saadakseen Coutinhon. Se on melkein vuosi sopimuksen solmimisesta, joten Barcelona ei voi kaivaa Liverpoolista seuraavien kahden vuoden aikana, kuten Barcelonan alkuperäisen sopimuksen Liverpoolin kanssa. Täällä olemme valmistaneet FC Barcelona pelipaita.

Barcelona on erittäin houkutteleva allekirjoitusten suhteen. Jos he lähettävät kutsun pelaajalle, pelaajien on vaikea kieltäytyä, ja Liverpool on huolissaan tästä. Jos Barcelona haluaa Philminoa korvaamaan Suárezin. Uskon, että Firminoa on vaikea kieltää.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista