Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Bayern München ei tee tappioputkea lämmittelyottelussa
03 Aug

Bayern München ei tee tappioputkea lämmittelyottelussa

Neljässä lämmittelyottelussa Bayern München teki vain yhden tasapelin ja kolme tappiota ja antoi 10 maalia. Varakkaana Bundesliigan joukkueena kokoonpano on suhteellisen täydellinen. Bayern Münchenin ennätys ei ole hyväksyttävä kaikille. Riippumatta siitä, kuinka monesta syystä, jalkapallo pelipaidat fanit eivät voi välttää hänen pettymystään.

Bayern München on jo hävinnyt 1. FC Kölnille ja Mönchengladbachille on karsittu Amsterdamsche. Verrattuna Mönchengladbachin vastaisen ottelun viimeiseen kierrokseen, tämä kohtaus teki paitsi maalittoman maalin jälleen Napolia vastaan, mutta myös menetti yhden maalin. Fanit ovat päässeet tapahtumapaikalle kolmena peräkkäisenä pelinä katsomaan peliä. He odottavat innokkaasti, että FC Bayern München pelipaita tuovat vision voitosta. Loppujen lopuksi fanit eivät ole pystyneet käymään tapahtumapaikalla henkilökohtaisesti yli kauden ajan. Kuinka paljon he toivovatkaan joukkueen voittavan, mutta he eivät odottaneet sen tulevan pettymään yksi toisensa jälkeen.

Toivomme tietysti, että Bayern München ei vieläkään ole liian huolissaan lämmittelyottelusta ja odotamme heidän saavuttavan hyviä tuloksia liigassa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista