Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Chelsea 4-2 Lectra Burnley voitti voiton
30 Oct

Chelsea 4-2 Lectra Burnley voitti voiton

Chelsean siirtokiellon johdosta jopa ydinhahmo Hazard muutti Real Madridiin. Fanit Chelsea jalkapallo pelipaidat ovat huolissaan. Chelsean kauden voidaan sanoa olevan erittäin vaikea. Kuitenkin Chelsea, jota johtaa Lampard, Chelsea on voittanut 7 perättäistä voittoa erilaisissa kilpailuissa, mikä on niin vahvaa esitystä, että fanit tuntevat pienen yllätyksen.

Chelsean ottelussa Burnleyn kanssa Chelsea siirtyi johtoon 21. minuutilla. Tällainen suotuisa alku on myös erittäin iloinen faneille. Chelsea laajensi johtoaan 45. minuutilla. Ensimmäisellä puoliajalla hän johti 2-0, ja toisella puoliskolla oli helppo taistella. Chelsea teki taas kaksi kertaa maalin ja kasvatti tilanteeksi 4-0. Pelaajien Chelsea pelipaita näytti meille erinomainen levy. Viimeisen kymmenen minuutin aikana Burnley kuitenkin teki vastahyökkäyksen ja veti takaisin kaksi maalia. Lopputulos on lukittu 4-2.

Seuraavaksi Chelsea pelaa Manchester Unitediä vastaan, jos Chelsea voi voittaa uudelleen. Sitten Chelsea saavuttaa vaikuttavan voittoennätys lokakuussa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista