Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Chelsean kotivoitto nykyisellä kierroksella
24 Dec

Chelsean kotivoitto nykyisellä kierroksella

Chelsea Premier League hävisi 0-1 Leicester Cityyn, ja se on Chelsean ensimmäisen joukkueen Premier League -kierros. Verkkokaupasta myy jalkapallo pelipaidat, ja fanit tarvitsevat voivat tukea niitä ostamalla pelipaidat joka kuuluu meille.

Chelsea ei ole voittanut kolmessa peräkkäisessä pelissä, ja se on kärsinyt häviämässä juovassa kahdessa viimeisessä pelissä. Siksi Chelsea on innokas voittamaan voiton sotilaiden vakauttamiseksi. Tämä peli päättyy kuitenkin edelleen tappioon. Chelsea kärsi kolmannesta kauden tappiosta ja voitti edelleen Arsenalin neljän parhaan joukkueen sijoituspaikassa, jossa oli tavoiteero. Pelin ensimmäisellä puoliskolla molemmat osapuolet eivät tehneet päätöstä. Peli tuli toisen puoliskon aikana pelin 51. minuuttiin. Leicester City rikkoi umpikujan ja teki pelin ainoan tavoitteen. Leicester City sallii myös Chelsean maun tappion tällä kaudella. Kaikki fanit, jotka yllään Chelsea pelipaita, ovat huolissaan viime aikoina.

Chelsean kaatuminen mestaruuskilpailijoista neljän parhaimman kilpailijan puoleen on myös faneille vaikea hyväksyä. Nyt he tarvitsevat enemmän voittoja, jotta fanit rakastavat. Toivotan heille onnea.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista