Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Eriksen otti sydämensä ja lähti Tottenham Hotspurista
03 Jul

Eriksen otti sydämensä ja lähti Tottenham Hotspurista

Tämä kesäsiirron ikkuna, monet pelaajat lähtivät alkuperäisestä klubista. Faneille tämä on muutama onnellinen. Fanit ovat huolissaan siitä, että epäjumalia vie pois oman tukea jalkapallo pelipaidat. Eriksen, 27, on Tottenham Hotspurin ydinpelaaja. Eriksen on ollut Eriksenin kautta kuusi vuotta, ja nyt Eriksen ei halua uudistaa Tottenham Hotspuria ja pyrkii poistumaan joukkueesta.

Eriksen otti yhteyttä Real Madridiin viime kesänä, mutta Tottenham Hotspur kieltäytyi neuvottelemasta, ja yli 150 miljoonan euron kysyntä pakotti Real Madridin luopumaan kaupasta. Tottenham Hotspur myy aktiivisesti Eriksenia Real Madridiin, ja sopimus on päättynyt vuoden kuluttua. Eriksen ei enää ole nro 23 Tottenham Hotspur pelipaita. Tottenham Hotspur myy myös aktiivisesti Eriksenia, koska se välttää sekä ihmisten että rahan tilanteen! Mutta Eriksen ei ole Real Madridin ensisijainen tavoite.

Real Madrid on todella kiinnostunut Eriksenistä, mutta Eriksen ei ole Real Madridin ensisijainen tavoite. Tottenham Hotspur toivoo nyt myyvänsä Eriksenin alennuksella. En tiedä, haluaako Real Madrid hyväksyä sen. Odotamme ja katsomme.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista