Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Hazard liittyy Real Madridin aiheeseen
22 May

Hazard liittyy Real Madridin aiheeseen

Vaaran osallistuminen Real Madridiin on aina ollut painopiste. Vahvistettuaan, että Hazard ei voinut saada jatkoa Real MadridChelsean allekirjoittamiselle. Olipa kyseessä Hazard tai Chelsea. Seuraava koti, jonka he nimittivät, oli Real Madrid. He neuvottelivat myös useista hinnoista kahden osapuolen välillä. Mutta vielä ei ole vielä valmis. Vaara voi periaatteessa olla varma, että käytät Real Madridin jalkapallo pelipaidat, joka voi olla vain ajan kysymys.

Hän teki 16 avustajaa ja 15 avustaa tällä kaudella, ja hän voitti myös Premier Leaguein avustuksen. Chelsea ei tietenkään halua lähteä tähtinä. Vaaraa, joka päättyy ensi kesänä, on kuitenkin tarkoitus siirtää. Chelsea kohtaa kykyjä. Jotkin tiedotusvälineet ilmoittivat, että kauppa julkistetaan UEFA-Cupin finaalin jälkeen. Said Hazard on tulossa uudeksi tueksi Real Madridille. Palasin Real Madrid pelipaita jopa HazardP: hen.

Vaaralla on edelleen paljon faneja, jotka tukevat missä tahansa. Koska Hazard on hyvä keskikenttäpelaaja. Vaaran vertikaalinen kyky lisää myös hänen jalkapallon uraansa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista