Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Joko Jorginho jatkaa Sarrin seuraamista
07 Feb

Joko Jorginho jatkaa Sarrin seuraamista

Jorginho on työskennellyt sarrin kanssa Napolista lähtien. Jorginho liittyi myös Napolin Chelsean seuraamaan Sarria. On kulunut melkein kaksi vuotta siitä, kun Jorginho pukeutui Chelsea-jalkapallo pelipaidat. Voiko Jorginho, joka allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen Chelsean kanssa, siirtää tämän kesän ikkunan?

Jorginho on rauhallinen pelaaja, joka voi ottaa minkä tahansa aseman keskikentällä. Monet joukkueet ovat myös kiinnostuneita hänestä. Sillä Sarrista on tullut Juventuksen valmentaja. On pakollista kysyä, jatkaako hän edelleen Sarrin seuraamista liittyäkseen Juventukseen. Jorginhon edustaja vastasi myös vastaukseksi: "Miksi ei?" Chelsea pelipaita Jorginho on erinomainen pelaaja, ei monia hänen kaltaisistaan korkean tason pelaajista.

Tänä kesänä Jorginhossa on useita joukkueita, jotka heittävät oliivipuita. Tarjouksen lisäksi on aiheellista, että Jorginhon saamiseksi tarvitaan suuri lava. Tietysti ei ole suljettu pois mahdollisuutta, että Jorginho menee Juventukseen ja yhdistyä Surreyn kanssa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista