Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpool seuraavalla kierroksella Manchester Cityä vastaan
06 Nov

Liverpool seuraavalla kierroksella Manchester Cityä vastaan

Viime vuoden Premier League -sarjassa todetut Manchester City ja Liverpool alkavat pelata kauden 12 kierroksella. Molemmilla osapuolilla on tällä hetkellä ero 6 pistettä Premier League -sarjassa. Tämä on suotuisa taistelu Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä. Kaikkein kilpailukykyisin Premier League viisi suurta liigat, Liverpool ja Manchester Cityn fanit kuluvat jalkapallo pelipaidat piristää niitä.

Liverpool ei ole hävinnyt peliä tällä kaudella. Jos Liverpool voi voittaa Manchester Cityn seuraavassa ottelussa, Liverpoolin etu Manchester Cityyn nähden laajenee 9 pisteeseen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että Premier League -mestaruuskausi päättyy tällä kaudella aikaisin; Jos Manchester City voittaa Liverpoolin tien päällä, Premier League -mestarin väliaika jatkuu. Uskon, että pelaajat pelipaidat tekee kovasti heidän Liverpool pelipaita.

Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä on vielä muutama päivä. Jatkamme kiinnittämistä huomiota tähän peliin. Tervetuloa fanit kiinnittämään huomiota meihin. Tuomme faneille enemmän jännittäviä tapahtumia.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista