Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpoolin valmentaja Klopp puhuu status quosta
30 Jan

Liverpoolin valmentaja Klopp puhuu status quosta

Liverpool on ollut suosittu koko tämän kauden ajan, ja se johtaa edelleen Manchester Cityn 4 pisteen pieneen peliin, joka on edelleen Premier League -listalla. Monet vanhemmat valmistelevat jalkapallo pelipaidat lapsilleen. Tällaiset saavutukset ovat välttämättömiä Premier League -valmentajan kannalta.

Klopp sanoi haastattelussa, että hän ei odottanut pelaavan niin sujuvasti. Manchester Cityn, Premier Leaguein puolustavan mestarin edessä. Johtava Manchester City 4 pistettä, mielestäni se on mahdotonta. Haluamme nauttia tästä hetkestä ja nauttia voittoputkistamme. Meidän on jatkettava kaikkia kunnianosoituksia, enkä asettaa meille rajoituksia. Voin vain puhua puolestani, toivon, että Liverpool ei kiinnitä liikaa huomiota muihin joukkueisiin, mikä ei ole hyötyä. Joten tämä ei häiritse minua. "Fanit ovat kaikki Liverpool pelipaita liittyä tähän peliin.

Ei ole kohtuutonta sanoa, että Liverpoolin valmentaja on suurin painostus Liverpoolille. Heidän on vain oltava hyvällä paikalla, jotta heillä olisi paikka Premier League -mestaruuskisassa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista