Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United murskasi Manchester City
12 Nov

Manchester United murskasi Manchester City

Uudella kaudella Valioliigan 12. kierros alkoi keskittyä kampanjaan, Manchester United menetti 1-3 paikan Manchester Cityyn. Monet Manchester United fanit päällään Premier League pelipaidat sääli heitä. Manchester United Tämä kausi ei ole ottelun liigan otsikko, ensisijainen tavoite on pitää neljä parasta liigassa.

Pelin ensimmäisellä puoliskolla Manchester City otti johdon 12. minuutti pelistä, sekä Sterling että Bernard sekä avustivat, ja Silva rikkoi verkon ennen rajoitettua aluetta. Manchester City 1-0. Manchester City laajensi pisteet 48. minuutilla, Agüero rikkoi maalin pienestä kulmasta rangaistusalueella, Manchester City 2-0. 56. minuutilla Manchester United sai rangaistuksen, yllään jalkapallo pelipaidat, Martial nousi rangaistuspaikan eteen ja onnistui onnistuneesti päihittämään maalivahdin saadakseen takaisin Manchester Unitedin, Manchester United1-2: n. 86. minuutilla Gündoğan pysäytti rangaistusalueen reunan ja työnsi sen verkkoon, Manchester City 3-1. Tiivistä voitto.

Manchester United menetti Manchester City 1-3 pois. Pelistä Manchester Unitedilla ei ole mahdollisuutta voittaa. Hyökkäyksen hallitseva puolue on Manchester City. Se on myös selvä ero Manchester Unitedin ja huippupelien välillä. 

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista