Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester Unitedillä on toinen jumalaoperaatio
28 Aug

Manchester Unitedillä on toinen jumalaoperaatio

Tiedotusvälineiden mukaan Inter ja Manchester United ovat päässeet sopimukseen. Sánchezin vuokraamisesta molemmat osapuolet ovat päässeet sopimukseen, ja kaikki on vain virallista ilmoitusta. Täällä monet fanit, joilla on jalkapallo pelipaidat, odottavat tuloksia. Kauppa on kuitenkin myös sekava fanille, koska kauppa on edelleen harvinainen.

Inter maksaa tästä vuokrasopimuksesta 5 miljoonaa euroa Sánchezin 12 miljoonan euron vuosipalkasta, ja loput 7 miljoonaa euroa vastaa Manchester Unitedistä. Ja tämä vuokra ei sisällä buyout-lauseketta. Toisin sanoen Inter Mingxia voi suoraan palauttaa Sánchezin Manchester Unitediin. Sánchez vielä on mahdollisuus käyttää Premier League pelipaidat jälkeen kauden päätteeksi. Tällainen Manchester Unitedin käyttäytyminen saa meidät kuitenkin syvästi kyseenalaiseksi. Tarkoittaako tämä, että vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen Sánchez on edelleen Manchester Unitedin ensisijainen siivouskohde?

Irtisanotut eivät ota uutta apua, Manchester United menettää rahaa ja joutuu jopa maksamaan. Tällainen toiminta on myös fanien hämmentynyt. Vaikuttaa siltä, että Manchester Unitedin johdon ajattelu ei ole asia, jonka tavalliset ihmiset voivat ymmärtää.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista