Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester Unitedin "sisäinen kiista" jatkuu
09 Sep

Manchester Unitedin "sisäinen kiista" jatkuu

Sancho, nuori pelaaja, ei ole tunnettu erinomaisesta ennätyksestään, vaan julkisista riitaistaan valmentajan kanssa. Manchester Unitedin sisäiset kiistat ovat nyt kovemmat. Manchester Unitedin valmentaja kritisoi Sanchoa harjoitusstandardien noudattamatta jättämisestä, ja Sancho kiisti sen julkisesti. Tästä asiasta on tullut median huomio. Monet vanhemmat valmistavat lapsilleen jalkapallo pelipaidat.

Kun Sancho liittyi Manchester Unitediin 85 miljoonalla eurolla, myös faneilla on erittäin korkeat odotukset häntä kohtaan. Mutta Manchester Unitediin liittymisen jälkeen Sancho ei ole loistanut, vaan on suututtanut valmentaja Erik ten Hagia ja Manchester Unitedin valmennustiimiä löysällä asenteella. Tämä tapaus loukkasi eniten faneja, jotka omistavat Premier League pelipaidat. On selvää, että Manchester Unitedin valmentaja Erik ten Hag ei ole oikeassa Sanchon itsekkyydestä ja asenteesta. Manchester Unitedin pukuhuone on saanut tarpeekseen, ja koko joukkue tukee valmentaja Erik ten Hagia.

Ja Sancho itse on ilmeisesti erittäin tyytymätön Erik ten Hagiin ja twiittasi suoraan sosiaalisessa mediassa kumotakseen Erik ten Hagin sisällön.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista