Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Mandžukićin tulevaisuutta ei tunneta
13 Nov

Mandžukićin tulevaisuutta ei tunneta

Mandžukić pelaa tällä hetkellä Serie A -joukkueessa Juventus. Sen lisäksi, että hän on tuottelias ampuja, hänet tunnetaan aktiivisesta puolustuspanoksesta ja ilmavoimasta. Fanit pukeutunut jalkapallo pelipaidat myös arvostavat häntä.

Mandžukić ei ole pelannut Juventuksessa tällä kaudella ja hävinnyt Juventuksen Mestarien liigan. Mandžukićia ei ole pidetty valmentaja Sarrin piirissä, kun taas Mandžukićin nykyinen sopimus päättyy vuonna 2021. Joukkueet, kuten Manchester United ja Sevilla, kiinnittävät huomiota tähän joukkueeseen, ja AC Milan haluaa vuokrata Mandžukićin. Mandžukić halusi mennä pääjoukkueeseen ja kieltäytyi kutsumasta. Ja Juventus on halukas antamaan Mandžukićin vapautumaan talvi-ikkunassa. Mandžukić voi ottaa pois hänen Juventus pelipaita talven jälkeen, ja sillä Juventus ei hyväksy mitään tarjousta alle 6,2 miljoonaa euroa, on paljon harkita, jos haluat kirjautua Mandžukić.

Vaikka tällä hetkellä on joukkueita, jotka kiinnittävät huomiota Mandžukićiin, se ei vastaa vain Juventuksen vaatimuksia, vaan myös Mandžukićin vaatimuksia. Näyttää siltä,että Mandžukićin tuleva palautus on edelleen tuntematon.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista