Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Neville kiittää de Bruyneä
21 Aug

Neville kiittää de Bruyneä

Manchester City de Bruyne toipuu vammasta. Hän on menestynyt hyvin monissa peleissä uudella kaudella. Fanit ovat aina valmis katsomaan hänen pelin jalkapallo pelipaidat. De Bruyne on erityisen hyvä pelaaja. Hän on maailmanluokan pelaaja. Jopa Neville, Manchester Cityn kilpailija, ei voi muuta kuin ylistää de Bruyneä.

Neville sanoi: "Jos de Bruyne pysyy terveenä, Manchester Citystä voi silti tulla vahvempi. Tykkään katsella taktiikkapelejä täynnä pelejä, en koskaan pelottele pelaajan toista henkilökohtaista kykyä, mutta de Bruynen suorituskyky on mielestäni kiehtova. De Bruyne on verrattavissa niihin ohimennen laadun, de Bruyne on hyvä tunne asemassa, vain suurta kiitosta. hänen suorituskykyä täysin ylittää Manchester City pelipaita. Hän on erinomainen jalkapalloilija. Bruyne on hyvin älykäs, ja ajoitus teoistaan on aina täydellinen. Hänen kulkutarkkuus on erittäin korkea. "

De Bruyne on alkanut pelata tällä kaudella uskollisena de Bruynen faneina. Odotan hänen tulevaisuuttaan tuovan meille enemmän jännittäviä pelejä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista