Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Paris Saint-Germain ei aio esitellä Ronaldoa
17 Aug

Paris Saint-Germain ei aio esitellä Ronaldoa

Messi on allekirjoittanut sopimuksen Paris Saint-Germainin kanssa, ja tämä kauppa on herättänyt huomiota kaikilla elämänaloilla. Tätä kutsutaan pallon kuninkaalla on oma kohtalonsa. Hänellä on nyt yllään Paris Saint-Germain - jalkapallo pelipaidat. Millaisen tilanteen Ronaldo, joka on ollut huolissaan kaikilta elämänaloilta, joutuu kohtaamaan? Liittyykö hän muihin joukkueisiin vai allekirjoittaako hän uudelleen Juventuksen kanssa.

On kerrottu, että Paris Saint-Germain Saint-Germain päättää myydä hänet, koska Mbappe kieltäytyi uusimasta sopimustaan, ja yrittää sitten allekirjoittaa Ronaldon. Tämä uutinen ei tietenkään pidä paikkaansa. Mbappé on aina ollut Paris Saint-Germainin sopimuksen pääkohde. Anna hänen käyttää Paris Saint-Germain pelipaita on fanien toive. Ranskalainen toimittaja sanoi: "Lähtikö Mbappé lopulta vai jääkö, Paris Saint-Germain ei aio esitellä Ronaldoa tänä kesänä. Lisäksi Paris Saint-Germain ei ole valmis myymään Mbappéa."

Olipa kyseessä Ronaldo, Mbappé tai Messi, he ovat maailman parhaita jalkapalloilijoita. Riippumatta siitä, päättääkö joukkue lopulta allekirjoittaa ne vai ei, heillä on vastuu tiimille.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista