Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ramsey saattaa palata Valioliigaan
12 Feb

Ramsey saattaa palata Valioliigaan

Ramsey ei esiintynyt hyvin Juventuksen ensimmäisellä kaudella. Vaikka vammojen takia pelaamista ei ollut monia mahdollisuuksia, Ramsey ei osoittanut erinomaista kykyään pelaamistaan peleistä. Ramsey ei kustantavat hänen jalkapallo pelipaidat. Fanit olivat pettyneitä häneen.

Joten Ramsey on tällä hetkellä vaikeassa tilanteessa Juventuksessa. Juventuksen johtajat toivovat puhdistavansa "kesällä kesällä" korkeasti maksavat ja vähän energiaa käyttävät Ramsey-tuotteet. Ramseyllä on erittäin rikas kokemus Valioliigasta. Hän on myös todistanut itsensä Premier League -sarjassa, ja Ramseyllä on vahva hyökkäävä kyky. Ehkä hän ei voi mukautua Serie A -järjestelmään, ja hänellä on vahva rooli Manchester Unitedin vaihdossa. Hän voi olla parempi Premier League pelipaidat. Entinen Chelsean hyökkääjä Cascarino sanoi myös, että Walesin kansainvälinen sopii erittäin hyvin Manchester Unitediin.

Ramsey on keskikenttäpelaaja, jolla on Premier League -kokemusta, todistettu henkilökohtainen vahvuus ja kyky maalintekomahdollisuuksiin. Joten valitaanko Manchester United neuvottelemaan Ramsey ja Juventus?

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista