Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ranskan joukkueen uusin pelipaidat numero
29 Oct

Ranskan joukkueen uusin pelipaidat numero

Maailmancup on ollut viime kuukausina, ja tänä kesänä Ranska voitti MM-kisat voittaakseen mestaruuden. Ranskan jalkapalloliitto ilmoitti ranskalaisen maajoukkueen joukkueen numeron uusimman numeron, ja nro 10 Jalkapallo pelipaidat kuuluu Paris Saint-Germain-tähtiin Mbappé.

Tällä FIFA-ottelupäivällä Mbappé taistelee edelleen ranskalaiselle joukkueelle. Mitä tulee miesten sarjanumeroihin, hän käyttää maajoukkueen puolesta. Se on myös hyvin paljon, mitä monet fanit odottavat. Ranskan joukkue pelaa ystävyysottelua islantilaisen joukkueen kanssa. Aiemmin Ranskan jalkapalloliiton sisäiset asiakirjat ovat osoittaneet, että nro 10 pelipaidat kuuluu Payetille, Mbappé käyttää 7-Ranska pelipaita, Griezmann siirtyy nro 9 pelipaidat ja Giroudilla on noita 18. Tämä on myös paikka, jota monet fanit ovat ymmällään. Tämän kesän MM-kisoissa Mbappé yllään nro 10 pelipaidat muutti nro 7 pelipaidat?

Virallisesti ilmoitettu pelipaidat numero on kuitenkin pohjimmiltaan sama kuin maailmancupissa, Pogba on nro 6, Griezmann on nro 7, Giroudilla on numero 9 ja nro 10 on sidottu Mbappéen. Payet palaa Ranskaan kulumista nro 18 pelipaidat.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista