Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Sánchez haluaa majoittua Interissä
06 Mar

Sánchez haluaa majoittua Interissä

Sánchez on pelaaja Premier League -pelissä. Vuokrattiin Interille viime vuonna. Manchester United on aina toivonut, että Inter voisi ostaa Sánchezin kesällä, ja pelaajat ovat itse valmiita jäämään, mutta näyttää siltä, että sen toteuttaminen on erittäin vaikeaa. Täällä valmistaudumme jalkapallo pelipaidat.

Sánchez halusi saada lisää otteluita, mutta Manchester Unitedissä pelaamista ei ollut paljon, joten Sánchez toivoo pysyvänsä Interissa, Inter voi ostaa itsensä kauden jälkeen. Jotta hän voi jatkaa laittaa hänen Inter pelipaita. Inter vuokrasi Sánchezin tällä kaudella vain 4,5 miljoonalla punnalla vuosipalkasta, ja loput jäävät edelleen Manchester Unitedille. Manchester United toivoo edelleen, että Inter voi ostaa Sánchezin. Ilman merkittävää palkkaleikkausta Inter ei varmasti pääse sopimukseen Manchester Unitedin kanssa kesällä.

Medialähteiden mukaan Interilla ei ehkä ole varaa Sánchezin korkealle palkalle, ja toivon, että hän voi muuttaa suorituskykyään ja vammojaan, muuten on mahdotonta ostaa häntä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista