Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Solskjær tuo uutta toivoa Manchester Unitedille
16 Jan

Solskjær tuo uutta toivoa Manchester Unitedille

Vuoden 2018/19 Premier League -kauden 22. kierroksella Tottenham Hotspur menetti mestaruusjoukkueen, kun hän menetti 0: 1 Manchester Unitedissa. Kun Arsenal oli kadonnut West Ham Unitedille 0: 1: ssä, se ei ollut optimistinen neljännen riveissä. . Manchester United, joka voitti Wembleyn stadionilla, on sidottanut pisteitä "ampujiin" ja herättänyt toiveita. Fanit ostavat Premier League pelipaidat tukeakseen seuraavaa peliäan.

Väliaikaisena valmentajana Ole Gunnar Solskjær ei ole ollut optimistinen ulkomaailmaan. Mutta Väliaikaisena valmentajana Ole Gunnar Solskjær ei ole ollut optimistinen ulkomaailmaan. Mutta Solskjær johti Manchester Unitedin kiinni. Ennen kierroksen alkua Solskjær johti viisi ensimmäistä peliä, vaikka kaikki voittivat, mutta koska vastustaja on heikko, monet ihmiset ajattelevat, että kullan sisältö on riittämätön. Siksi tätä Tottenham Hotspur -haastattelun kierrosta pidetään Solskjærin ensimmäisenä todellisena testinä. He eivät myöskään halua puhaltimien jalkapallo pelipaidat toivoa. Manchester United otti 3 pistettä Tottenhamilta. Anna myös fanien nähdä uusia toiveita.

Solskjær valitsi Manchester Unitediä kuudessa ensimmäisessä pelissä, jossa oli kuuden pelin voittoputki, ja hänestä tuli ensimmäinen Manchester Unitedin historian henkilö. Se tuo myös uusia toiveita faneille.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista