Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Syyt, miksi Neymar ei käytä. 10 pelipaidat
27 Oct

Syyt, miksi Neymar ei käytä. 10 pelipaidat

Neymar-paita Paris Saint-Germainissa, joka ei päällä. 10 Jalkapallo pelipaidat on aina tuntenut faneja. Kuitenkin, ennen kuin Neymar oli muissa klubeissa, Neymarilla oli 11. pelipaidat. Siksi monet fanit pitävät aina kysymyksiä. Miksi Neymar ei säilytä numeroita?

Tänään, Neymar vastasi tähän kysymykseen haastattelussa tiedotusvälineiden kanssa. Neymar sanoi haastattelussa: "Robinho on aina ollut minun suurin idoli, kun olin vielä Santosin kanssa. Myöhemmin Robinho tuli takaisin, minun on kunnioitettava häntä, joten valitsin nro 11, joka on minun toinen suosikki." Sitten Neymar puhui Brasilian ei. 10 Paris Saint-Germain pelipaita: "Ennen Confederations Cupia sanoin Scolarille, että halusin käyttää nro 7 tai nro 11. Tällä kertaa Alves tuli ja sanoi minulle, 10. sijalle, laita se, sinun on pukeuduttava kymmenenneksi pelipaidat."

Neymar, jolla oli 11. Barcelonan pelipaidat, yllätti kymmenes pelipaidat, kun hän muutti Paris Saint-Germainiin. Nro. 10 jersey on pyhä numero jalkapallossa ja se on kunnioitettava luku.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista