Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tervetuloa Dybala menemään kotiin, tämä tie on liian kova
07 Aug

Tervetuloa Dybala menemään kotiin, tämä tie on liian kova

Koska Dybalalla ei ole vahvaa halua taistella Unelmateatterin puolesta, klubi on päättänyt lykätä Dybalan vaihtosopimusta. Lisäksi nimi Fabrizio Romano vahvisti tämän, Dybala ei suostu laskeutumaan Manchester Unitediin, vaikka molemmat joukkueet olisivatkin päässeet pelaajien vaihtosopimukseen, kauppaa ei voitu saavuttaa. Joten Dybala jatkaa kulumista takaisin Juventus jalkapallo pelipaidat Juventus.

"Dybalan passi, vasemman jalan tekniikka, ammunta ja vapaapotku ovat uskomattomia. Ainoa ongelma on, että hän ei ole pitkä ja vahva. Soveltuuko tämä Premier League -sarjaan, ja se riippuu hänen fyysisen kuntonsa paranemisesta?" Dybala on nyt päättänyt. yöpyä Juventus ja jatkaa pelata Juventus pelipaita. Haluamme varmasti nähdä hänen ja Ronaldon työskentelevän yhdessä saavuttaaksemme vielä parempia tuloksia.

.Viikon kuluttua Dybala ja hänen tyttöystävänsä palaavat Torinoon loman päättymisen jälkeen. Tunnelman on tarkoitus tulla hankalaa nautinnosta. Nyt he voivat vihdoin laittaa mielensä takaisin ja palata Juventuksen harjoitusalueelle harjoittelemaan Ronaldon kanssa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista