Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Werner sopii Liverpoolin taktiseen järjestelmään
27 May

Werner sopii Liverpoolin taktiseen järjestelmään

Vaikka tällä kaudella ei ole uutisia tehokkaasta uusintamatkasta epidemian takia, kukin joukkue ei silti luopu tilaisuudesta parantaa yleistä kokoonpanoaan. Jokainen joukkue toivoo parantavansa kokoonpanoaan tämän kesän siirtomahdollisuuksien kautta. Liverpool maailman huipputason seurat ympäri maailmaa tuhansia faneja yllään jalkapallo pelipaidat tukea. He tarvitsevat enemmän erinomaisia pelaajia parantamaan kokoonpanoaan.

Borussia Dortmundin entinen keskikenttäpelaaja Paul Lambert totesi Rasen Ballsport Leipzig e. V. hyökkääjä Werner on täydellinen lisä Liverpool-kokoonpanoon. Kaikki tietävät Liverpoolin tavan pelata jalkapalloa, ja nopeus on erittäin nopea, hänellä on varmasti tämä ominaisuus. Wernerin näytelmä on sama kuin Liverpoolin näytelmä. Joten Werner on mahdollisuus käyttää Liverpool pelipaita. Werner muutti Anfieldiin tänä kesänä, mutta hän pystyi tyydyttämään Kloppin toiveen monimuotoisuudesta eteenpäin.

Jos Werner voi liittyä Liverpooliin, mukautuuko hän todella Liverpoolin järjestelmään, kuten Paul Lambert sanoi. Vielä odottaa innolla.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista