Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester Unitedin uusi valmentajaehdokaslista
26 Oct

Manchester Unitedin uusi valmentajaehdokaslista

Manchester Unitedin hävittyä Liverpoolille 0-5-ennätyksellä Manchester Unitedin valmentajan Solskjaerin asema on vaarassa. Pystyykö hän käyttämään tehokkaasti jokaisen jalkapallo pelipaidat päällä olevan pelaajan todellista voimaa? Manchester United harkitsee Solskjaerin erottamista, ja ehdokaslista Solskjaerin seuraajaksi on vähitellen nousemassa. Heidän joukossaan Conte on myös yksi ehdokkaista, hän itse ilmaisi halukkuutensa ottaa Manchester Unitedin haltuunsa ja voi välittömästi saada joukkueen takaisin raiteilleen.

Contelle Valioliiga ei ole vieras. Hän on aiemmin valmentanut Chelseaa. Kahden kauden aikana hänen Chelseansa teki keskimäärin 2,12 pistettä ottelua kohden. Tämä osoittaa myös, että Contella on vielä paljon kokemusta ja voimaa valmennuksessa. Conte on myös ilmoittanut olevansa valmis valmentamaan Manchester Unitedia, jotta Premier League pelipaidat pelaajat voivat palata kuntoon, hyödyntää täysimääräisesti joukkueen olemassa olevia resursseja ja antaa joukkueen näyttää erinomaista suorituskykyä.

Tietysti riippumatta siitä, kenestä tuli lopulta Manchester Unitedin valmentaja, fanit ovat edelleen eniten huolissaan siitä, voiko hän johtaa Manchester Unitedin ulos ahdingosta.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista