Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kuka on "La Ligan ensimmäinen tähti"
12 Oct

Kuka on "La Ligan ensimmäinen tähti"

Sen jälkeen kun Messi ja Ronaldo lähtivät La Ligasta peräkkäin, La Ligan ensimmäinen tähti alkoi myös valita muita. Tämä on huolestuttavaa myös faneille, jotka omistavat La Liga - jalkapallo pelipaidat. Kuka on tässä vaiheessa vaurain ja edustavin La Liga -tähti? Jos katsot tietoja, Real Madridin keskus Benzema voidaan sijoittaa ensimmäiseksi, 10 peliä tällä kaudella, 10 maalia ja 7 syöttöä, data purskahtaa, nämä riittävät osoittamaan, että Benzema on oikeutettu olemaan La Ligan ensimmäinen tähti.

Tietenkin on toinen ehdokas La Ligan ensimmäiseksi tähdeksi. Se on erittäin arvostettu Modrić. Modrićin hallitseva hallinta keskikentällä, organisointi ja aikataulutus ja juoksukyky ovat edelleen jalkapallon huippupelaajia. Ainoana La Liga -pelaajana, joka on voittanut Golden Globe -palkinnon, Modrićin kumulatiivinen maine, sijoittui ensimmäiseksi La Ligassa. Joten, onko Modrić Real Madrid pelipaita tämän ensimmäisen tähden taakka?

La Ligan suosituin "ensimmäinen veli" on Benzema, ja "ensimmäinen veli", jolla on suurin henkilökohtainen saavutus, on Modrić. Joten kuka on La Ligan ensimmäinen tähti, odota ja katso.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista