Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kyle Walker jatkaa sopimuksensa Manchester Cityn kanssa vuoteen 2026 asti
16 Sep

Kyle Walker jatkaa sopimuksensa Manchester Cityn kanssa vuoteen 2026 asti

Kyle Walker on englantilainen jalkapalloilija, joka pelaa oikeanpuoleisena. Tällä hetkellä hän pelaa Valioliigassa Manchester Cityssä ja Englannin jalkapallomaajoukkueessa. Hän on yksi Valioliigan parhaista laitapuolustajista ja tunnetaan erinomaisesta nopeudestaan. Data, jonka hän loi pukeutuessaan Manchester Cityn jalkapallo pelipaidat, ovat myös erittäin hyviä, joten monet Manchester Cityn fanit toivottavat hänet tervetulleeksi.

Kyle Walker täyttää tänä vuonna 33 vuotta. Hän pelasi Manchester Cityssä vuonna 2017. Kyle Walker on uransa laskussa tässä iässä, mutta Kyle Walker on ilmeisesti edelleen rakastunut Manchester Cityyn. Manchester City ilmoitti virallisesti, että se on uusinut sopimuksen Kyle Walkerin kanssa vuoteen 2026 asti. Kyle Walkerin odotetaan pysyvän Manchester Cityssä ikuisesti. Näimme Kyle Walkerin heidän sosiaalisessa mediassa pitävän Manchester City pelipaita, joka on pidennetty vuoteen 2026. Tämä johtuu juuri siitä, että Manchester City ei halua menettää Kyle Walkeria eikä voi antaa oikean puolen romahtaa

Kyle Walker uusii sopimuksensa vuoteen 2026 asti, minkä jälkeen hän on 36-vuotias, mikä on myös se ikä, jolloin monet pelaajat jäävät eläkkeelle, joten hän voi viedä eläkkeelle jäämisseremoniansa Manchester Cityssä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista