Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Lewandowski tarvitsee apua
11 Nov

Lewandowski tarvitsee apua

Barcelonan hävittyä Mestarien liigan lohkovaiheessa tämä ajanjakso ei todellakaan ollut helppoa. Media ja fanit osoittivat sormella valmentajaa ja pelaajia. Heidän suoritustaan ja heikkoja hyökkäysmenetelmiään kritisoivat jalkapallo pelipaidat pukeutuvat fanit ja media. Yhden pelaajan puute on kuitenkin aiheuttanut tämän joukkueen menetyksen paljon aktiivisia etuja.

Tästä syystä Xavi kamppaili pitääkseen Dembélén. Dembélé on todella hyvä pelaaja, mutta maalinteossa Dembélé ei ollut Xavin ensimmäinen valinta, joten Messin lähdön jälkeen Barcelona käytti rahaa korkeahyökkääjä Lewandowskin tuomiseen. Toivon, että hän voi jatkaa suorituskykyään Bayernissä ja tehdä maaleja usein. , mutta tämä vaatii kannattajien läsnäoloa. Täällä virallisella verkkosivustollamme myydään FC Barcelona pelipaita, tervetuloa tiedustelemaan.

Loppujen lopuksi Lewandowski on pelaaja, joka tekee maaleja, eikä pelaaja, joka yllyttää hyökkäykseen ja järjestää koko kentän. Hän tarvitsee kuitenkin edelleen keskikenttäpelaajan apua, ennen kuin Lewandowski voi näyttää mahtavia kykyjään.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista