Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City voitti Brightonin 3-1
21 Oct

Manchester City voitti Brightonin 3-1

Valioliigan kauden 2023–24 9. kierroksella Manchester City meni vierasotteluun haastaakseen Brightonin. Manchester City on Valioliigan hallitseva pelaaja, eikä sen vahvuudesta ole epäilystäkään, mutta johtuen Manchester Cityn äskettäisestä kolmen ottelun tappioputkesta. Siksi tässä pelissä pitäisi myös olla tietty paine Manchester Cityn jalkapallo pelipaidat pukeutuneisiin pelaajiin. Lopulta Manchester City ei pettänyt faneja ja voitti Brightonin 3-1.

Sekä Manchester City että Håland ovat olleet viime aikoina matalalla jaksolla. Kolmen peräkkäisen tappion kentällä lisäksi Håland on ollut sytytyskatkostilassa kolmen ottelun ajan eikä ole tehnyt maalia kolmeen otteluun. Tämä sai myös Manchester City pelipaita käyttäneet fanit hyvin ahdistuneiksi. Guardiolan joukkue tarvitsi kipeästi voittoa päästäkseen takaisin raiteilleen, ja hän kieltäytyi häviämästä kolmea peliä peräkkäin. Håland osoittautui myös rikkovan maalikuivuuden tässä pelissä tehden kaksi maalia samanaikaisesti.

Manchester City kieltäytyi häviämästä kolmea peräkkäistä peliä ja voitti vastustajansa 3-1 murtaakseen matalan pisteensä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista