Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Solskjær erotettiin
23 Nov

Solskjær erotettiin

Manchester Unitedin Watfordin taistelun jälkeen Manchester United pettyi täysin jalkapallo pelipaidat pukeutuneisiin faneihin. Manchester United, joka oli Valioliigan toiseksi viime kaudella, tämän kauden Manchester United on voitettu peräkkäin ja puhaltaa Watfordia vastaan. Viimeisen vihellyksen jälkeen näimme Ronaldon menevän suoraan pelaajakanavalle katsomatta taaksepäin. Uskon, että Ronaldo tuntee olonsa erittäin epämukavaksi tällä hetkellä, koska hän ei myöskään pysty muuttamaan Manchester Unitedin nykyistä rappiota.

Jos tiimi ei ole kyennyt muuttamaan status quoa, on oltava joku, joka ottaa vastuun. Se on heidän valmentajansa Solskjær, Manchester Unitedin legendaarisena pelaajana hän on ilmeisesti kokematon päävalmentajana ensimmäistä kertaa. Lisäksi valmentajan kokemuksen puute. Lisäksi Manchester Unitedin harjoitustilat eivät ole enää maailmanluokkaa. Virallinen myymälämme myy Premier League pelipaidat, tervetuloa kuulemaan.

Vaikka Manchester Unitedin Solskjærin erottaminen voi kohdata ihmisten sydämet, Solskjær ei ole Manchester Unitedin suurin ongelma. Tiedätkö, selviääkö Manchester United ahdingosta?

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista