Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ten Hag ei kestä tämän talviikkunan loppuun asti
04 Nov

Ten Hag ei kestä tämän talviikkunan loppuun asti

Fergusonin eläkkeelle jäämisen jälkeen Manchester United astui aikakauteen ilman johtajaa. Vuosien saatossa valmentajat ovat vaihtuneet yksi toisensa jälkeen, ja Manchester Unitedin jalkapallo pelipaidat pukeutuvat pelaajat ovat vaihtuneet yksi toisensa jälkeen. He eivät ole koskaan voineet voittaa mestaruutta, ja Manchester United on hävinnyt. Se saattaa olla Fergusonin luoma perusta.

Voidaan sanoa, että jokainen valmentaja on toimittanut tyydyttävän raporttikortin ensimmäisellä kaudella, mutta toisella kaudella hän on siirtynyt uuteen noidankehään, koska Manchester Unitedissa puhjennut ristiriitojen trilogia tapahtuu varmasti toisella kaudella. Sitä on kokeiltu ja testattu kauden aikana, ja nykyinen Manchester Unitedin valmentaja on tämän ongelman edessä. Tässä meillä on Premier League pelipaidat.

Sanchon ja Ten Hagin julkisen vastakkainasettelun jälkeen Sancho ei koskaan antanut periksi ja jopa pyysi anteeksi Ten Hagilta. Tämä johtuu siitä, että Sancho on hyvin vakuuttunut siitä, että hän jää Manchester Unitediin, ja Ten Hag lähtee pian Sitten. Nyt näyttää siltä, ​​että Sancho voittaa pian. Ten Hag ei ehkä kestä tämän talviikkunan loppuun asti.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista