Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Xavier nimitettiin Barcelonan valmentajaksi
09 Nov

Xavier nimitettiin Barcelonan valmentajaksi

Xavier on yksi maailman jalkapallon parhaista espanjalaisista supertähdistä. Hän käytti Barcelonan jalkapallo pelipaidat pelaajana ja pelasi hänelle yli kymmenen vuotta. Barcelonan erottua Koemanista Barcelona on ottanut yhteyttä Xavieriin. Tällä kertaa Xavier palaa Barcelonan päävalmentajana.

Tämän päivän Xavierin voidaan sanoa ottaneen Barcelonan sotkun. Hän kohtaa kolme suurta vaikeutta. Ensimmäinen on rahoitusongelma. Talouskriisin vuoksi Barcelonan on hylättävä fanien rakastama Messi. Barcelonalla ei ole nyt varoja joukkueelle. Kokonaiskokoonpanoa on parannettu. Toinen on se, että Xavierilla ei ole kokemusta valmennuksesta viidessä pääliigassa. Hänen täytyy käydä läpi jatkuvaa tutkimusta ja tutkia huolellisesti jokaisen FC Barcelona pelipaita pelaajan vahvuuksia. Kolmas on ydinpelaajat Dembele ja Fatin loukkaantuminen ei ole optimistinen. He eivät voi auttaa Barcelonaa saamaan tehokkaita pisteitä lyhyellä aikavälillä.

Nämä ovat vaikeimmat tehtävät Xavierille Barcelonan haltuunotossa. Toivomme edelleen, että Barcelona voi saada kunnian takaisin hänen johdolla, ja toivon hänelle onnea.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista